Желимо да вам представимо нешто јединствено и потпуно другачије од свега што постоји у Србији. То је јединствен концепт учења под називом педагогија срећног учења којим се деца на креативан начин воде кроз процес учења.

Педагогија срећног учења садржи, између осталог, и књиге за децу, радне свеске, наставна средства и приручним за учитеље и све оне који раде са децом у државном или приватном сектору.  Дакле, представљамо вам књиге срећног учења, било да се учење дешава у породици, вртићу, школи, продуженом боравку, и зато су потпуно јединствене код нас и у свету.

 
- Интегративна радна свеска - Јесење чаролијање
- Методички приручник - Педагогија срећног учења
- Наставно средство - Азбука врлина
 
У целој едицији ставили смо акценат на врлине људи, које су окосницa прича и из којих су проистекли изазови. Па тако, свака од прича, има три интегрисана изазова за сваку појединачну врлину:
✅ за дете,
✅ за породицу и
✅ за учитеља/васпитача.
Свака од ових врлина у оквиру школског изазова може да постане седмични, али и дневни или месечни пројекат, у зависности од идеја и потреба самог детета, породице или учитеља.

💫💚💫❤️💫💛💫💙💫💚💫❤️💫💛💫💙💫💚💫❤️💫💛💫💙💫💚💫❤️💫💛

🍀Ауторка педагогије срећног учења је Жељана Радојичић Лукић, вишеструко награђивана српска учитељица и један од најбољих наставника света. 
🍀Aна Григорјев, наша најпознатија илустраторка за децу, илустровала је целу сва издања, чиме је едицији дата додатна вредност. Илустрације прате текст, допуњују га и покрећу децу на додатно промишљање о садржају прича. Свака илустрација обилује низом детаља и као таква даје довољно простора васпитачима и учитељима за дубљу садржајну анализу, интерпретацију и тумачење књижевног дела.
 
🍀Лекторка: Оливера Потић
🍀Прелом и дизајн: Милош Вук Алексић
🍀Издавач: КРЕАТИВА - креативно образовање
🍀Суиздавач: Институт за дечју књижевност

САРАДНИЦИ:
🍀Ана Вујић
🍀Оливера Петровић +
🍀Јасмина Стојковић
🍀Kaтарина Чарапић
🍀Борко Петровић


💫💚💫❤️💫💛💫💙💫💚💫❤️💫💛💫💙💫💚💫❤️💫💛💫💙💫💚💫❤️💫💛

НАПОМЕНА:
- Попуњавањем података испод можете обезбедити своје примерке књига коју вам шаљемо на кућну адресу. У цену НИСУ урачунати птт трошкови.
- Цене се односе само за индивидуалне поруџбине и разликују се од оних које се врше преко жиро-рачуна (установе, организације и дистрибутери).
 
ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТЕ ТРАЈЕ ДО 31.12. 2023.

Више информација о књигама и целом концепту срећног учења прочитајте на сајту www.carobnoselo.edu.rs 

ХВАЛА НА ПОДРШЦИ!

Himna Čarobnog sela

Pišite nam

Girl with Ice Cream